voestalpine Böhler Welding

Böhler Welding Diamondspark: BÖHLER Ti 46 T-FD

16. okt 2018

You have the most demanding applications in your industry? We have the right cored wire: BÖHLER Ti 46 T-FD is a rutile flux-cored wire designed for joint welding of unalloyed and fine-grained steels with ISO –V charpy requirements down to -30°C.

olvasson tovább

Werkzeugbau

23. - 24. okt 2018 | Bad Krozingen

Dieses Seminar richtet sich an Fachleute, die mit den gängigen Verfahren im Werkzeugbau bereits vertraut sind und ihre Kenntnisse vertiefen bzw. Fallbeispiele besprechen möchten. Die Schwerpunkte dieser Schulung liegen auf der Vorstellung der entsprechenden Grundwerkstoffe, der geeigneten Schweißzusätze und deren Verarbeitung in den verschiedenen Schweißverfahren.

olvasson tovább

Grosse Unterstützung für grosse Herausforderungen

Success Story

voestalpine Böhler Welding stellt optimale Schweißleistung für das Dammbauprojekt in Baihetan/China sicher.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok