Skip to main content

(All-round) Assembly Worker

voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V. is gespecialiseerd in betrouwbare en innovatieve bovenbouwproducten en wisselsystemen voor spoorlijnen. Het leveringsprogramma omvat componenten voor wissels alsmede volledig voorgemonteerde wisselsystemen voor het hoofdspoor, stedelijk vervoer en industriespoor. Daarnaast leveren wij diverse bovenbouwcomponenten, zoals compensatielassen en bevestigingssystemen. Naast de levering van componenten en systemen wordt er 24/7 en 365 dagen per jaar onderhoud & service aan alle klanten aangeboden. Zo’n zestig medewerkers werken dagelijks aan oplossingen voor talrijke relaties in de spoorwegbouw.

De afdeling Production bestaat uit +/- 20 productiemedewerkers die zorg dragen voor het van de juiste kwaliteit en het op tijd leveren van componenten aan onze klanten.

De functie

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken en assembleren van wisselsysteem gerelateerde producten volgens tekening. Tevens ben je verantwoordelijk voor een correcte (administratieve) verwerking van de keuringsdocumenten en het verrichten van controles van de producten. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.:

  • Nabewerken van componenten (slijpen, stralen en op lengte zagen) volgens maatvoeringeisen vanaf de tekening.
  • Uitleggen, voorbereiden en (voor)monteren van spoorelementen, zoals tongbewegingen, punt- en kruisstukken, lijmlassen en wissels voor de eindassemblage.
  • Instellen van productiemachines.
  • Assembleren van componenten in kleine of grote series of enkele stuks.
  • Oplossen van kleine storingen en verrichten van onderhoud aan productiemachines.

De kandidaat

De nieuwe collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde vmbo opleiding (richting techniek) en beschikt over (of heeft de potentie om te groeien naar) mbo werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met techniek en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden om goed samen te kunnen werken. Je bent je bewust van het belang van veiligheid op de werkvloer en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift.

Wij bieden...

Een prettige en resultaatgerichte werkomgeving met nadruk op eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Wij bieden je een goed marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Metalektro.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatie via ovenstaande knop. Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze HR collega's.