Skip to main content
Terug naar het overzicht

Voorraad Op Locatie - drie jaar later: veel tijd en kosten bespaard

2020-05-28 | 

“Nieuwe Voorraad Op Locatie vestiging voor Asset Rail.”  Zo luidde de kop van ons artikel drie jaar geleden. Collega Robbert van der Schaaf liet toen al weten dat het uitbesteden van lokale magazijnen verschillende voordelen had. 

Sneller en goedkoper

Anno 2020 zijn magazijnen voor storing- en onderhoudsaannemers nog steeds van toegevoegde waarde. Doordat de aanrijdtijd verkort wordt, zijn storingen sneller opgelost. De producten die uit het magazijn worden gehaald, worden gescand en direct geregistreerd. Op deze manier grijpen aannemers nooit mis, omdat de voorraad automatisch wordt aangevuld. Bovendien bespaart hij kosten op hoge voorraden. 

Voorraad Op Locatie - een blijvende succesformule

De Voorraad Op Locatie (VOL) in Zwolle wordt nog steeds volop gebruikt door onze klant. Dankzij het succes dat dit oplevert, hebben we in de afgelopen drie jaar meerdere vestigingen voor meerdere klanten opgezet. In totaal beheren wij nu 14 magazijnen voor storing- en onderhoudsaannemers in verschillende PGO-gebieden. 

Wil je meer informatie over de toegevoegde waarde van een Voorraad Op Locatie vestiging in jouw PGO-gebied? Neem dan gerust contact op met onze collega Robbert van der Schaaf.