Skip to main content
Terug naar het overzicht

Gratis hightech draadloze oplader bij je bestelling op Railpro online!

2021-01-18 | 

De feestdagen zijn dan wel voorbij, wij geven graag nog wat extra’s weg in deze tijden. En dat heeft alles te maken met het feit dat wij de grootste spoorwegleverancier van Nederland zijn. Er zitten maar liefst 14.000 spoorse producten in ons assortiment.

Spoorse producten ook gewoon in je achtertuin

Een groot aantal van onze producten hoeft niet alleen toegepast te worden in het spoor. Dankzij onze nieuwe bestelmogelijkheden in onze webshop, hebben we ons klantenbestand uitgebreid naar reparateurs, hoveniers, reguliere aannemers, spoorfans, innovators op het gebied van hergebruik en nog veel meer. 

Wij zijn gewend om de producten grootschalig voor het Nederlandse spoor te verkopen. Daar kun jij als MKB je voordeel doen. Neem gerust een kijkje in onze webshop om te zien wat voor producten jij wellicht voor een scherpe prijs kunt aantreffen. Van grove stenen tot elektrotechnische producten en van smeervetten tot schoonmaakmiddelen. 

Wanneer je bij ons bestelt op werkdagen, dan geldt: voor 12 uur besteld, morgen geleverd. In het weekend hanteren wij een speciaal tarief. 

Wij waarderen onze klanten enorm. Daarom krijg je nu tijdelijk bij elke iDeal of Creditcard bestelling een gratis Railpro draadloze oplader, in de vorm van onze iconische Railpro wagon

Ben je onderdeel van een grotere organisatie en wil je graag met ons (digitaal) handelen? Ook hier hebben we verschillende digitale oplossingen voor. Daar binnenkort meer over.

Mocht je meer willen weten over bestellen in onze webshop, neem dan gerust contact op met onze Applicatiebeheerder E-commerce Maarten Snijder. Hopelijk tot snel in onze webwinkel!

*De opladers zijn alleen te gebruiken met toestellen die QI-wireless charging ondersteunen. Check dus goed je mobiel of dit ook het geval is.