voestalpine High Performance Metals Finland

Olemme palvelunhaluinen organisaatio, jonka taustalla on suuri kansainvälinen teräskonserni.

voestalpine High Performance Metals Finland OY AB on maailman johtavimman työkaluteräsvalmistajan, ruotsalaisen Uddeholm-konsernin suomalainen myyntiyhtiö. Uddeholm-konserni kuuluu maailmanlaajuiseen, alansa johtavimpaan voestalpine Edelstahl-erikoisteräskonserniin sekä edelleen itävaltalaiseen voestalpine-teräskonserniin.

Yli 60-vuotinen liiketoimintamme perustuu pääosin oman konsernimme valmistamiin teräksiin ja palveluihin, mikä antaa meille kilpailuetua muihin toimittajiin verrattuna. Tarjoamme uusia näkökulmia ja uudenlaisia materiaaliratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme kokonaistaloudellisesti paremman tuloksen. Toimitamme erikoisteräksiä teollisen tuotannon monipuolisiin tarpeisiin.

  • Työvälineiden valmistus ja koneenrakennuksen vaativimmat kohteet
    Uddeholmin teräkset ovat maailmanlaajuisesti käytetyimpiä ja halutuimpia materiaaleja työvälineteollisuudessa. Uddeholmin teräksiä käytetään yhä enemmän myös koneenrakennuksessa ja kunnossapidossa, erityisesti kuluvien komponenttien rakennemateriaalina.
  • Rakenne- ja kulutustakestävät teräslevyt
  • Muut teräkset

Osana voestalpine AG :tä

voestalpine AG on globaalisti johtava konserni tekniikassa ja tuotantohyödykkeissä ainutlaatuisella materiaali- ja prosessiosaamisen yhdistelmällä. Konserni keskittyy tuote- ja järjestelmäratkaisuihin jotka perustuvat parasta laatua tarjoaviin teräksiin ja muihin metalleihin tekniikkapainotteisilla teollisuus- ja erikoisaloilla. voestalpine, jonka pääkonttori sijaitsee Linzissä, Itävallassa, on edustettuna 500 konserniyhtiön myötä yli 50 maassa. Ryhmä on jaettu neljään divisioonaan, joista High Performance Metals on erikoistunut teknisesti edistyksellisten ja suorituskykyisten materiaalien valmistukseen ja jalostukseen. Jokaisella divisioonalla on  johtava asema omalla toimialueellaan.