voestalpine HPM Denmark A/S

Vi er Uddeholms salgsselskab i Danmark med kontor og lager samt produktion af PVD belægninger i Kolding. Som supplement til vores lokale lager har vi desuden tilgang til Uddeholms centrallager i Hagfors, Sverige med et lager på ca. 10.000 t værktøjsstål og 4.000 forskellige artikler. I vores produktportefølje findes værktøjsstål, aluminium, varmeledende materialer og specialstål for maskinkomponenter. Desuden sælger vi CVD og PVD belægninger.

En del af voestalpine AG

Siden 2007 indgår Uddeholm i den internationalt børsnoterede stålkoncern voestalpine AG med hovedsæde i Linz i Østrig og mere end 50.000 ansatte. Vores navneskifte fra Uddeholm A/S til voestalpine HPM Denmark A/S afspejler vores ejerstruktur.

Vi leverer fortsat branchens bedste ekspertviden med kundens behov i fokus og forsyner vores kunder med værktøjsstål af højeste kvalitet fra Uddeholms AB, som markedsføres under varemærket Uddeholm.

voestalpine AG er en globalt førende koncern inden for teknik og varige forbrugsgoder med en unik kombination af materiale- og proceskompetencer. Koncernen fokuserer på produkt- og systemløsninger baseret på stål og andre metaller af højeste kvalitet inden for tekniske industrier og nicher. voestalpine med hovedkontor i Linz, Østrig, repræsenteres af 500 koncernvirksomheder i mere end 50 lande. Gruppen er opdelt i fire divisioner, hvor divisionen High Performance Metals, som vi er en del af, er specialiseret på produktion, salg og bearbejdning af teknisk avancerede og højtpræsterende materialer.