Corporate Responsibility: nya fakta om hållbarhet 2 Minuter lästid
Engagemang

Corporate Responsibility: nya fakta om hållbarhet

Claudia Korntner

Corporate Responsibility Factsheet har uppdaterats och finns nu tillgänglig online på 14 språk. De viktigaste fakta återges dessutom i en infografik.

Information om hållbarhet – en aktuell sammanfattning

Sedan förra året publiceras voestalpine-koncernens aktiviteter inom Corporate Responsibility även i en rapport med tillhörande faktablad: Corporate Responsibility Factsheet. Nu har all grafik och det viktigaste innehållet uppdaterats med resultat och data för verksamhetsåret 2014/15. Faktabladet finns tillgängligt på tyska och engelska och 12 ytterligare språk via länken www.voestalpine.com/cr. Tryckta exemplar kan beställas per e-post via cr@voestalpine.com.

Investorer och analytiker hos voestalpine värdesätter omfattande och standardiserad information. Även kunder tar hänsyn till data och fakta i sin leverantörsbedömning.

På omslaget: ett arbetsstycke

På faktabladets omslag visas även denna gång ett arbetsstycke från en lärling på voestalpine – ett av de arbetsstycken som tillverkades inför den förra utgåvan av Corporate Responsibility Report. Tolv unga medarbetare som utbildas inom företaget ägnade sig åt temat hållbarhet och företagsansvar i samband med rapportens innehåll. Resultaten imponerar som storskaliga bilder i CR-rapporten och i faktabladen.

 

2015-infografik-cr-SV

Mer information: