Responsabilitate Corporativă: Noi date privind sustenabilitatea 2 Minute timp de citire
Angajament

Responsabilitate Corporativă: Noi date privind sustenabilitatea

Claudia Korntner

Fișa Informativă de Responsabilitate Corporativă a fost actualizată și este disponibilă online în 14 limbi. Informațiile cele mai importante au fost rezumate într-un grafic separat.

Informații privind sustenabilitatea în mod actual și compact

Începând cu anul trecut, activitățile concernului voestalpine sunt date publicității într-un raport și într-o variantă prescurtată a acestuia, și anume în Fișa Informativă de Responsabilitate Corporativă. Anul acesta, toate graficele și conținuturile relevante au fost actualizate cu cifrele anului fiscal 2014/15. Pe lângă versiunile în limbile germană și engleză, Fișa Informativă mai este disponibilă în alte 12 limbi străine, ce pot fi accesate la adresa www.voestalpine.com/cr. Exemplare printate pot fi comandate la adresa de e-mail cr@voestalpine.com.

Investitorii și analiștii voestalpine pun mare preț pe informații elaborate dar și standardizate, iar clienții includ datele și faptele în evaluarea pe care o efectuează referitor la furnizori.

Pe copertă: o piesă de fabricație

Pe coperta Fișei Informative este înfățișată piesa de fabricație confecționată de un ucenic voestalpine, piesă produsă pentru Raportul de Responsabilitate Corporativă din anul trecut. La acea vreme, doisprezece angajați tineri, care se aflau încă în decursul formării profesionale, s-au ocupat de tematica sustenabilității și a responsabilității corporative öi s-au informat referior la conținuturile Raportului de Responsabilitate Corporativă. Rezultatele impresionează pe măsură, fiind publicate ca fotografii în format mare în Raport și în Fișele Informative.

 

2015-infografik-cr-RO

Mai multe informații: