Dat was Intertraffic 2016 2 minuten leestijd
Mobiliteit

Dat was Intertraffic 2016

Viktoria Steininger
Redaktionell verantwortlich für die Themen am Blog, recherchiert und schreibt Viktoria Steininger auch selbst und gibt mit Geschichten Einblicke in den voestalpine-Konzern.

Het Amsterdamse Intertraffic wordt om de twee jaar georganiseerd en is 's werelds meest toonaangevende beurs voor verkeerstechnologie. voestalpine Krems Finaltechnik GmbH kwam er zijn innovatieve beveiligingssystemen voor voertuigen voorstellen.

voestalpine-Intertraffic-Amsterdam

Voor voestalpine Krems Finaltechnik bezochten naast de beide bedrijfsleiders Stefan Pfeifer en Kurt Schwarzlmüller ook de twee Oostenrijkse verkopers en de O&O-afdeling de beurs.

Naast veiligheid wordt momenteel ook veel aandacht besteed aan mobiliteit, infrastructuur, verkeersmanagement en parkeergelegenheid. Met zijn stand van 42 m² was voestalpine Krems Finaltechnik GmbH ook dit jaar weer één van de meer dan 800 exposanten.

Internationale uitwisseling

Intertraffic is een zeer internationaal ontmoetingspunt – de voestalpine-stand werd bezocht door belangstellenden voor beveiligingssystemen voor voertuigen uit alle vijf de continenten. Naast de al bekende vangrailsystemen heeft voestalpine Krems Finaltechnik GmbH er zijn nieuwste uit eigen research gegroeide product aan een breed publiek gepresenteerd. Het kreeg de naam “Kremsbarrier 2 RH2 B” en onderscheidt zich door zijn geringe plaatsbehoefte en zijn zeer lage gewicht per strekkende meter. Daardoor heeft het alle kansen om te slagen op de Europese vangrailmarkt.

 

Ook tal van Oostenrijkse bedrijven die in de branche van de verkeersveiligheid actief zijn waren vertegenwoordigd. Deze mix van diverse nationaliteiten leidde tot interessante discussies, vooral over hoe verschillende landen soortgelijke uitdagingen op het vlak van beveiligingssystemen aanpakken.

 

 

Zowel bezoekers als exposanten leerden op Intertraffic wie op dit ogenblik actief is in de internationale sector van de verkeersveiligheid.

Viktoria Steininger

Soortgelijke
artikels

Meer berichten van voestalpine over dit onderwerp.