Corporate Responsibility: nieuwe duurzaamheidsgegevens 2 minuten leestijd
Inzet

Corporate Responsibility: nieuwe duurzaamheidsgegevens

Claudia Korntner

De Corporate Responsibility Factsheet werd geüpdatet en is vanaf nu beschikbaar, online en in 14 talen. De belangrijkste elementen werden bovendien samengevat in een infografiek.

Informatie over duurzaamheid, up-to-date en compact

Sinds vorig jaar publiceert de voestalpine-groep zijn activiteiten op het vlak van Corporate Responsibility in een CR Report en samengevat in de CR Factsheet. Alle grafieken en de belangrijkste gegevens werden nu geactualiseerd met de resultaten van boekjaar 2014/2015. Op unter www.voestalpine.com/cr kan de CR Factsheet in 14 talen worden gedownload. Gedrukte exemplaren kunnen worden aangevraagd via cr@voestalpine.com.

Beleggers en analisten van voestalpine verlangen uitvoerige en tegelijk gestandaardiseerde informatie, en ook klanten houden met deze gegevens rekening bij de beoordeling van hun leveranciers.

Op de cover: een werkstuk

De cover van de CR Factsheet toont opnieuw het werk van een voestalpine-leerling, één van de werkstukken die werden gemaakt voor het vorige Corporate Responsibility Report. Toen bogen twaalf jonge collega’s in opleiding zich over het onderwerp Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en over de inhoud van het rapport. De resultaten, op groot formaat afgedrukt in het CR Report en de CR Factsheet, zijn indrukwekkend.

2015-infograik-cr-NL

Meer informatie: