Deel van iets groters

Wij zijn onderdeel van voestalpine AG en behoren daarmee tot een wereldwijd toonaangevend technologie- en industriegoederenconcern met meer dan 500 bedrijven in meer dan 50 landen, op alle 5 continenten. Met meer dan 50.000 medewerkers wereldwijd geven we vorm aan carrières en de mobiliteit van de toekomst. Word ook deel van iets groots, met collega's over de hele wereld en de ontwikkelingsmogelijkheden van een internationaal succesvol concern.

Veiligheid & gezondheid

De gezondheid van onze medewerkers gaat ons aan het hart. Daarom zet de voestalpine Automotive Components-groep zich in voor preventieve gezondheidsmaatregelen, biedt ze een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en organiseert ze diverse werknemersprogramma's. Sommige van onze vestigingen zorgen bijvoorbeeld voor uw welzijn en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van personeelskortingen, het organiseren van familiedagen, sportactiviteiten en bedrijfsevenementen en het geven van persoonlijk advies. Wij zien het als onze plicht om te zorgen voor een passende werkomgeving. Onze systemen en bedrijfsmiddelen zijn niet alleen technisch state-of-the-art, ook het ergonomische ontwerp speelt een belangrijke rol.

Vast deel van het personeelsbestand

Iedereen die bij ons komt werken, is vanaf het begin een essentieel onderdeel van het personeelsbestand. Wij stellen eisen aan u en stimuleren u door talrijke ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke vergoedingen te bieden. Wij bieden toekomstgerichte training en richten ons op gebieden met langetermijnvereisten. Wij gaan duurzame arbeidsrelaties aan en investeren in onze belangrijkste resource: onze medewerkers.