voestalpine Automotive Components is met 5.000 werknemers en een omzet van >1.300 miljoen euro een sterke business unit van de Metal Forming Division. Met 14 internationale vestigingen in Europa, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Afrika zijn wij de technologie- en full-servicepartner van gerenommeerde auto- en truckfabrikanten. Onze kerncompetentie ligt bij de ontwikkeling en implementatie van lichtgewicht oplossingen en complexe modules voor de mobiliteit van de toekomst.

Mobiliteit is een basisbehoefte die een centrale rol speelt in onze samenleving. Zij verbindt mensen, goederen en culturen. Wij dragen ertoe bij dat de mobiliteit voldoet aan de behoeften van vandaag en de eisen van morgen. Maak ook deel daarvan uit en werk samen met ons om de mobiliteit met innovatiekracht en technologische knowhow veiliger en duurzamer vorm te geven.

Als medewerker in een van onze Automotive Components vestigingen op drie continenten garanderen wij u uitdagende werkzaamheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden, interessante ontwikkelingsmogelijkheden en de teamspirit van een internationaal succesvol concern.

Kom ons team versterken en werk in een dynamische markt gericht op de toekomst - de mobiliteitssector.

Waarden vormen succes

Wij hebben grote doelen voor ogen die wij samen willen bereiken. Elke afzonderlijke medewerker van de onderneming telt. Onze ondernemingscultuur komt tot uitdrukking in onze 5 Metal Forming Principles - en die leiden ons naar succes:

  • Waardering - Ik waardeer anderen.
  • Excellent - Ik streef elke dag naar verbetering.
  • Klantgericht - Samen creëren wij waarde voor onze klanten.
  • Samenwerking - Ik ondersteun anderen bij de realisatie van onze gemeenschappelijke doelen.
  • Eigenaarschap - Ik neem mijn verantwoordelijkheid.