voestalpine Böhler Welding
voestalpine Böhler Welding

Fordon

voestalpine Böhler Welding är ledande leverantör av solid tråd och metallpulverfylld rörtråd särskilt utformad för fordonsbranschen. Högre krav på produktivitet och ökad efterfrågan på nya grundmaterial är är det som driver på vår utvecklingsprocess.

Läs mer

Welding Academy

Utmärkta prestationer skapar försprång och är en förutsättning för utmärkta tjänster. Vi på voestalpine Böhler Welding har satt upp målet att dela vår kunskap med kunder och partners och gemensamt ta fram utmärkta lösningar.

Läs mer

Återförsäljare

Vi vill att du som återförsäljare ska dela vår framgång och affärsutveckling. Vi arbetar ständigt med att ytterligare förbättra denna kanal till marknaden, oavsett om det gäller sammanfogning, påsvetsning, reparation och underhåll eller lödning.

Läs mer

Ta ett foto och vinn!

14. juli 2016

Böhlers elektroder i den nya vakuumförpackningen DRY SYSTEM är: Always ready to use! Visa oss var Böhlers svetselektroder används hos er, så kan du med lite tur vinna en fantastisk Action Cam.

Läs mer

World Sugar Expo & Conference 2016

7. - 8. sep 2016 | BITEC | Bangkok International Trade & Exhibition Centre

Världens största mässa för socker- och bioetanolteknik äger i år rum 7-8 september.

Läs mer

Stor framgång

Framgångssagor | St. Stefan

Otroliga 61 meter når den längsta pumpmasten på en SCHWING-betongpump som är monterad på en lastbil. Det är inte svårt att inse vilka krafter den måste tåla, när betongen pumpas upp. Det kräver en oerhörd kompetens på lätta stålkonstruktioner, och vid tillverkningen av denna exklusiva produkt är voestalpine Böhler Welding en tillförlitlig partner.

Läs mer

Legida platser

Planeador de Materiales

voestalpine Bohler Welding México, S.A.
Mexico

Chemist (Full-time)

voestalpine Bohler Welding India Pvt. Ltd.
Mumbai

Country Sales Manager (TH/VIET/PH)

voestalpine Asia Pacific Pte Ltd
Singapore