voestalpine Böhler Welding

Stick electrodes for high strength steel in pipeline welding: Cellulosic Coating

13. jun 2018

More than 100,000 km of pipelines have already been permanently connected with Böhler Welding stick electrodes. Explore BÖHLER FOX CEL 85 and BÖHLER FOX CEL 90.

meer lezen

Expert Cored Wires

10. - 11. jul 2018 | Cittadelly, Italy

This course deals with welding applications including relevant practical examples focusing on cored wires. This expert seminar provides inside knowledge of focus industries.

meer lezen

Rundnahtschweißen von Pumpen- und Armaturengehäusen

Success Story

Die Anforderung des Kunden war: Steigerung der Produktivität durch eine geeignete Automatisierung. Durch die Umstellung von Lichtbogenhandschweißen auf das UP-Verfahren wurde die Produktivität um ein Vielfaches gesteigert.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding Academy

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Leitung Finanzbuchhaltung (m/w)

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen

Lider de Desarrollo de Nuevos productos y Calidad

voestalpine Bohler Welding México, S.A. de C.V.
Tlalnepantla