voestalpine Böhler Welding

Stick electrodes: Our Top 5 and their characteristics!

16. jan 2018

BÖHLER FOX EV 50, BÖHLER FOX CEL, Thermanit MTS 3, BÖHLER FOX EAS 4 M-A, Avesta 2507/P100 rutile.

Do you need expert advice? Our application engineers will be pleased to help you.

meer lezen

Basic Schweißtechnik

23. - 25. jan 2018 | Kapfenberg, Österreich

In diesem Kurs lernen die Teilnehmer die Grundlagen der Schweißtechnik kennen. Dieses Training ist gleichzeitig eine Einführung in die Welt der voestalpine Böhler Welding. Das technische Niveau dieses Seminares ist auch Voraussetzung für alle Advanced & Expert Seminare.

meer lezen

Fabrication welding of locomotive frames

Success Story | India

General Electric India received a letter of award from the Indian Ministry of Railways for the supply and maintenance of 1000 diesel locomotives of their Evolution Series. BÖHLER HL 51 T-MC metal-cored wire was selected as primary filler material for welding the locomotive bogies.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding Academy

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Mitarbeiter Entgeltabrechnung (w/m), befristet für 2 Jahre

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH
Deutschland, Hamm

Maschinenbau-Ingenieur (m/w)

voestalpine Böhler Welding Automation GmbH
Burbach

Industriemechaniker (m/w)

voestalpine Böhler Welding Automation Gmbh
Burbach