voestalpine Böhler Welding
voestalpine Böhler Welding

The Future of Productivity presented on Schweissen & Schneiden: Wire Arc Additive Manufacturing

19. sep 2017

Wire Arc Additive Manufacturing (WAAM):3D printing with the best-in-class wire alloys. Additive manufacturing – popularly known as 3D printing – is one of the most revolutionary new manufacturing methods of our time.

meer lezen

Schweissen & Schneiden 2017

25. - 29. sep 2017 | Düsseldorf, Germany

In 2017 the world’s largest and most important exhibition on Welding & Cutting is back to Germany.

meer lezen

No Solar Energy without Polysilicon

Success Story | Netherlands

Verolme® Special Equipment (VSE), is an important supplier of reactors for the polysilicon sector which produces the raw material for the solar and electronics industry worldwide. The thick-walled reactor shells are welded with the hot wire GTAW process using UTP A 2133 Mn welding wire which has an optimized chemical composition and an ultra-clean surface finish optimized for this process

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding Academy

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Technical Sales Manager - North Texas

voestalpine Böhler Welding USA, Inc.
Dallas, TX