voestalpine Böhler Welding

Stick electrodes: Our Top 5 and their characteristics!

16. jan 2018

BÖHLER FOX EV 50, BÖHLER FOX CEL, Thermanit MTS 3, BÖHLER FOX EAS 4 M-A, Avesta 2507/P100 rutile.

Do you need expert advice? Our application engineers will be pleased to help you.

olvasson tovább

Basic Schweißtechnik

23. - 25. jan 2018 | Kapfenberg, Österreich

In diesem Kurs lernen die Teilnehmer die Grundlagen der Schweißtechnik kennen. Dieses Training ist gleichzeitig eine Einführung in die Welt der voestalpine Böhler Welding. Das technische Niveau dieses Seminares ist auch Voraussetzung für alle Advanced & Expert Seminare.

olvasson tovább

Fabrication welding of locomotive frames

Success Story | India

General Electric India received a letter of award from the Indian Ministry of Railways for the supply and maintenance of 1000 diesel locomotives of their Evolution Series. BÖHLER HL 51 T-MC metal-cored wire was selected as primary filler material for welding the locomotive bogies.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Mitarbeiter Entgeltabrechnung (w/m), befristet für 2 Jahre

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH
Deutschland, Hamm

Maschinenbau-Ingenieur (m/w)

voestalpine Böhler Welding Automation GmbH
Burbach

Industriemechaniker (m/w)

voestalpine Böhler Welding Automation Gmbh
Burbach