voestalpine Böhler Welding

Diamondspark - Discover the ultimate benefits

8. aug 2018

With our Diamondspark product range we offer highest quality wires manufactured in Europe – from seamless tubular to the brand new laser sealed types: premium seamless cored wires.

olvasson tovább

Advance Training for Welding in O&G up-stream

15. - 16. aug 2018 | Suzhou, China

This advanced technical course would give more understanding about the Oil & Gas up-stream, including drilling, processing and production. Also the welding related issues that are faced at sites and shop floors.

olvasson tovább

Grosse Unterstützung für grosse Herausforderungen

Success Story

voestalpine Böhler Welding stellt optimale Schweißleistung für das Dammbauprojekt in Baihetan/China sicher.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Leitung Qualitäts-, Umwelt-, Arbeitsschutzmanagement, Prüfzentrum

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen

Ausbildung zur / zum Industriekauffrau / mann 2019 in Bad Krozingen

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen