voestalpine Böhler Welding

New: Diamondspark BÖHLER Ti 46 T-FD

25. ápr 2018

BÖHLER Ti 46 T-FD rutile flux-cored wire designed for joint welding of unalloyed and fine-grained steels with ISO –V charpy requirements down to -30°C. It is a new seamless tubular copper-coated FCW developed to meet the needs of modern shipyards requirements and daily constructions challenges.

olvasson tovább

Basic Welding Technology

23. - 27. ápr 2018 | Tlalnepantla, Mexico

In this training course the basics regarding welding technology are taught. It is also an introduction into the world of voestalpine Böhler Welding. The technical level of this seminar is a prerequisite for all Advanced & Expert training courses.

olvasson tovább

Seamless metal cored wire improving welding speed for SAW of water wall steels

Success Story | France

For the fabrication of grade 1 (16Mo3) water wall panels voestalpine Böhler Welding successfully qualified a welding procedure specification for submerged arc welding using Union MV Mo S / UV 305 seamless metal cored wire flux combination together with our customers and approved by the notified body (TÜV).

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Mitarbeiter Global Customer Service Desk m/w (Vollzeit)

voestalpine Böhler Welding Germany Vertriebs-GmbH
Hamm/Westfalen

Business Specialist Controlling Joining (m/w)

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH und voestalpine Böhler Welding Austria GmbH
Hamm/Westfalen

Gerente de Ventas Region Pacífico

voestalpine Bohler Welding Mexico SA de CV
Guadalajara, Jal