(Pro)Railstock

Railstock

Railstock is een voorraad van componenten die moeilijk verkrijgbaar zijn, maar waarvan de beschikbaarheid goed geregeld moet zijn om storingen snel op te kunnen heffen en de infrastructuur optimaal in dienst te kunnen houden.

ProRail, de spooraannemers (procesaannemers) en voestalpine Railpro werken intensief samen om het Railstock-assortiment optimaal te beheren.

Op deze pagina vindt u de meest recente Railstocklijst.
Klik op de link om de Railstocklijst van deze maand te downloaden. Om de Railstocklijst te bekijken, heeft u Adobe Reader nodig. Heeft u deze nog niet, klik dan op de link om Adobe Reader kosteloos te downloaden.

ProRailstock

Naast de Railstockmaterialen beheert Railpro de opslag van materialen die eigendom zijn van ProRail. Deze materialen zijn bijvoorbeeld afkomstig uit een uitwisseling of blijven over na een project. In overleg met ProRail biedt Railpro deze materialen aan voor projecten tegen voorwaarden die door ProRail worden vastgesteld.

Mocht u ProRailstock materialen willen gebruiken, vragen we u contact op te nemen met ProRail afdeling IM IO CRC. U kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken railstock@prorail.nl onder vermelding van ProRailstock. Een samengevat overzicht van deze materialen vindt u onder bijgevoegde link.