Skip to main content

Projectplanner (tijdelijk)

De Business Unit projecten is een zelfstandige, resultaatverantwoordelijke eenheid. De Business Unit projecten is verantwoordelijk voor het integrale traject van marktontwikkeling tot en met facturatie van geleverde producten en diensten.

De functie

De projectplanner biedt ondersteuning aan het projectenteam, werkt met data van projecten en voert marktinformatie in systemen in.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • bijhouden van de projectplanning;
  • vertalen van marktinformatie in te verwachten materiaalafname;
  • zorg dragen voor de beschikbaarheid van de juiste gegevens van de klant;
  • mede opstellen van werkplannen/projectplannen voor de levering van materialen en diensten t.b.v. het bepalen van de materiaalplanning benodigde/te leveren materialen;
  • mogelijkheid tot deelnemen aan de voorbereiding, uitwerking of realisatie van projecten;
  • draaien van maandrapportages;
  • be- en afhandelen van mutaties in leverdatumwijzigingen, aanpassen van afroep/projectorders i.o.m. accountmanager(s).

De kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste, klantgerichte teamplayer die goed prioriteiten kan stellen en die affiniteit heeft met het spoor. Beschik je daarnaast over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en ben je in staat onder druk te werken? Beschik je over een afgeronde mbo+/hbo opleiding (bij voorkeur in een technische/commerciële richting) en heb je kennis van de Engelse taal (Duits is een pré)? Dan willen we graag met je kennismaken. Het is bespreekbaar om 32 uur te werken.

Wij bieden

Een plezierige werkomgeving met nadruk op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Railpro biedt een goed marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling P&O. Jouw cv met bijbehorende motivatie kun je mailen aan sollicitatie@railpro.nl.