Skip to main content
Terug naar het overzicht

Regs en container Lorrie: nog meer railtransport naar wens!

2019-05-15 | 

Ieder spoorproject is uniek. Niet alleen de locatie van het project, maar ook de werkmethodiek van de aannemer bepaalt hoe spoormaterialen het beste kunnen worden aangeleverd of afgevoerd. Dat wij als spoorpartner de voorkeur geven aan de groene railtransportmodaliteit zal duidelijk zijn. Maar wist je dat wij de keuze hebben uit veel verschillende soorten transportmiddelen? Onze wagonvloot is nu nog verder uitgebreid en bestaat uit een tiental verschillende typen wagons, ieder met eigen specifieke kenmerken om spoorproducten te vervoeren. En zo bieden wij voor ieder wat wils. 

 

Regs goederenwagons

De Regs is een wagon voorzien van een deels houten/stalen vloer en verzonken in de vloer containerpennen. Daarnaast is het mogelijk om zijkleppen te gebruiken. Dit maakt de Regs wagon ideaal voor het transporteren van diverse materialen met of zonder laadmiddelen. Denk hierbij aan nieuwe of oude dwarsliggers, secties, spoorstaven, perronmeubilair, hulpmiddelen, machines, oude of nieuwe ballast, standaard containers of laadbakken. 

Snel extra capaciteit door Regs met ballastbak

De Regs met ballastbak is geschikt voor het transport van oude en nieuwe ballast. Hierdoor is de Regs met ballastbak een aanvulling op de bestaande Klmos wagons. Zo kan er bij een piekbehoefte snel capaciteit bijgeschakeld worden.

Materiaal snel ter plaatse door container Lorrie

De container Lorrie is een container met spoorwielen om te rijden op het spoor. Hij wordt door middel van de hijskettingen op het spoor gezet en voortgetrokken door een krol of unimog. De Lorrie is uitermate geschikt om in te zetten bij storingen, onderhoud en projecten. Zo kunnen materialen in de buitendienststelling eenvoudig worden ingebracht in het spoor.

Ieder spoorproject vraagt om een logistieke oplossing op maat

Wij zijn gespecialiseerd in railinfralogistiek en bieden een uitgebreid pakket aan railtransport en wagonhuur, al dan niet in integrale pakketten of losse producten.  Ons railmaterieel en onze logistieke dienstverlening kunnen naar wens bij ons worden samengesteld. Met onze jarenlange ervaring met railmaterieel en railtransport kunnen we u goed adviseren over een oplossing op maat, zodat je jouw spoorproject zo goed mogelijk uit kunt voeren.

Ben je geïnteresseerd in één van de nieuwe of bestaande railtransportmogelijkheden? Voor commerciële vragen neemt u contact op met uw accountmanager bij de BU Projecten op projecten@railpro.nl. Voor technische vragen kunt u terecht bij de BU Railtransport en -materieel op railtransport@railpro.nl.