Skip to main content
Terug naar het overzicht

Railpro webshop: meer dan alleen producten voor in en om het spoor

2020-06-18 | 

In onze webshop vind je maar liefst 14.000 nieuwe en gebruikte spoorse producten. En wist je dat heel veel producten niet alleen geschikt zijn voor in en om het spoor? Wat dacht je van onze houten wisselliggers, steenslag en serviceproducten? Ontdek welke producten jij in het dagelijkse leven kunt gebruiken.

Niet alleen spoorse producten

In de webshop vind je uiteraard alle producten die je nodig hebt voor in en om het spoor. Maar we hebben veel meer te bieden.
Zo vind je in onze webshop verschillende soorten serviceproducten. Van spijkers & schroeven tot schoonmaakproducten. Maar ook doorslijp-, afbraam- en combinatieschijven voor verschillende metaalbewerkingsmethodes. Denk daarnaast ook eens aan onze smeervetten. Deze smeervetten gebruik je voor machines, en werken ook uitstekend in je grasmaaier, bladblazer of kettingzaag.

Daarnaast zijn er veel producten die je kunt hergebruiken voor andere doeleinden, waarmee je tevens een bijdrage levert aan de circulaire economie. Onze houten wisselliggers zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor duurzame projecten. Maak zelf een stoere houten bank of een mooie houten vloer. Ook met onze steenslag kun je meubels maken. Maak een ombouw voor je buitenhaard,
een border of bijvoorbeeld een schutting. Benieuwd naar wat je nog meer met steenslag kunt doen? Zoek dan eens op schanskorf meubels.

Betaal nu ook met iDeal of Creditcard

Sinds begin dit jaar betaal je in onze webshop gemakkelijk en snel met iDeal of Creditcard. Hierdoor bestel je als ZZP’er of MKB’er zeer eenvoudig, zonder vaste klant te worden. Om te bestellen registreer je je eenmalig met bedrijfsgegevens, KvK en BTW-nummer. In de webshop geldt, vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis.

Gratis draadloze telefoon oplader bij iedere bestelling

Wij zijn erg blij met de nieuwe betalingsmethode en geven daarom tijdelijk bij iedere online bestelling een gratis draadloze telefoon oplader t.w.v. €24,95 weg!*  Bestel je op rekening? Neem dan even contact op met je accountmanager en ontvang ook de draadloze telefoon oplader bij een bestelling op rekening. Maar wees er snel bij want OP=OP.

Voor vragen over de webshop en/of producten kun je contact opnemen met Productmanager Joost van der Horst of Applicatiebeheerder E-commerce Maarten Snijder.


*Geschikt vanaf iPhone 8 en Samsung 6. Eén oplader per klant.