Skip to main content
Terug naar het overzicht

Omruilaanbieding doorslagveiligheden

2013-03-15 | 

Vanaf november is een nieuw type doorslagveiligheid leverbaar. De NB71032 is goedgekeurd door ProRail en is de opvolger van de traditionele doorslagveiligheid met productcode NB71030. Dit nieuwe type heeft dezelfde functionaliteit als de oude maar heeft niet de bekende problematiek van radioactiviteit.

De nieuwe doorslagveiligheid heeft dezelfde verkoopprijs. voestalpine Railpro hanteert een speciaal innameprogramma voor het behandelen en afvoeren van het traditionele type NB71030. Railpro biedt u nu de mogelijkheid het gelijke aantal doorslagveiligheden dat u nieuw bij ons koopt aan oude doorslagveiligheden in te leveren tegen een gereduceerd tarief van € 15,00 per stuk. Deze service bieden wij normaal aan voor € 28,20 per ingenomen doorslagveiligheid. Een zending kan gewoon aangemeld worden bij uw reguliere verkoopcontactpersoon.

Railpro bezit sinds 2009, als enige in de railinfrabranche, een vergunning voor het innemen van radioactieve materialen, zoals doorslagveiligheden. Volgens de Kernenergiewet moet dergelijk materiaal afzonderlijk worden behandeld en afgevoerd. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hecht voestalpine Railpro veel waarde aan het zorgvuldig verwerken van gebruikte materialen. Eénmaal per kwartaal vindt afvoer plaats. De doorslagveiligheden worden veilig verwerkt.

Voor vragen of opmerkingen kunt u zich richten tot Jan Pieter Bakker, T. 035 - 688 96 11, e-mail janpieter.bakker@railpro.nl.