Skip to main content

Nieuws

 • 2020-04-01

  ES-lijmlasapp nu al een succes!

  Na de introductie enkele weken geleden kunnen we concluderen dat de ES-lijmlasregistratie-app tot nu toe een succes is. Onze belofte “alle informatie digitaal en snel bij de hand”, blijkt vervuld te worden.

 • 2020-03-25

  Geld en tijd besparen met een tijdelijke opslagruimte

  Tijd is geld. En laat dat nou juist hetgeen zijn waar wij altijd te weinig van lijken te hebben. Projecten die niet op tijd opgeleverd worden kosten de aannemer immers alleen maar geld. Gelukkig bieden wij een goede oplossing op het gebied van logistieke dienstverlening. Namelijk de verhuur van tijdelijke opslag. Op deze manier kan de aannemer bufferen, blijven de nodige producten voorradig én kan het project binnen de afgesproken termijn opgeleverd worden.

 • 2020-03-24

  Gestraalde en gecoate spoorstaven nodig? Nu direct leverbaar!

  Dankzij enkele technische verbeteringen in onze coatinglijn, kunnen we vanaf nu prefab gestraalde en gecoate spoorstaven direct uit voorraad leveren. En - als kers op de taart - ook nog eens tegen een gunstiger tarief.

 • 2020-03-12

  Opgelet: in mei en juni is onze coatinglijn gesloten

 • 2020-03-02

  “Nette jongen of meisje gevraagd”; vacatures toen en nu

  “Nette jongen of meisje gevraagd. Te melden uitbreiding Stapelplaats Crailoo. Hoog loon.” Dat was de volledige vacaturetekst van ons, zo’n 100 jaar geleden, in de krant. Een heel verschil met nu. Onze collega Bas Rademakers, die 35 (!) jaar geleden bij ons solliciteerde, herinnert het zich nog alsof het gisteren was.

 • 2020-02-24

  Baanbrekend succes met onze SALT wagons

  Een primeur voor onze SALT III-wagons. Want het is de eerste keer dat dit type wagon in het buitenland wordt ingezet. In de buurt van Köln, of om preciezer te zijn in de Hoffnungsthaler tunnel, vinden er gedurende februari werkzaamheden plaats.

 • 2020-02-24

  Going digital: onze ES-lijmlas app is live!

  Langzamerhand verdwijnt papier uit het bedrijfsleven. Zo ook bij ons. We kondigden al enige tijd geleden aan dat er hard werd gewerkt aan een ES-lijmlas app. Nu is het dan zover! De app is live en te downloaden op je telefoon, laptop of iPad.  

 • 2020-02-21

  Waarom automatiseren nooit een probleem is geweest (en het ook nooit zal zijn)

  Ben je bang dat je door automatiseren je baan kwijtraakt? Bedenk dan dat je grootouders ook banen om hen heen zagen verdwijnen door snellere, efficiëntere machines. Waarom dat tegenwoordig niet anders is. 

 • 2020-02-07

  Data is het nieuwe goud: een glanzende voorspelling

  In 2030 is het goederenvervoer met 50% toegenomen en het personeelsvervoer met 30%. Goed nieuws voor de spoorsector, maar geldt dat ook voor de railinfra markt? 

 • 2020-01-29

  Met één druk op de knop online betalen in onze vernieuwde webshop

  Heb jij zo snel als mogelijk kabels, klemmetjes, of schroeven nodig? Of ben jij druk bezig met een duurzaam project en wil je bij ons oude houten dwarsliggers kopen om bijvoorbeeld een stoere bank te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

 • 2020-01-15

  Duurzaam transport zet ons op het groene spoor

  Uit een onderzoek van TU Berlijn is gebleken dat vrachttransport met de trein veel duurzamer is dan wanneer de vrachtwagen wordt ingezet. Maar wat betekent duurzaamheid nou eigenlijk? En hoe dragen wij hier aan bij? De Wereldcommissie voor milieu en ontwikkeling formuleerde ‘duurzaam’ als volgt:

 • 2020-01-14

  Weg met de papieren tijger

  Weg met de papieren tijger; ontdek de voordelen van digitalisering. Dat staat centraal tijdens het ontbijtseminar Digitalisering op woensdag 22 januari van 8.00 - 11.30 uur.