Nieuws

 • 2018-01-17

  Een goed begin!

  Het jaar starten met nieuwe lampen in de seinen. Dit jaar kun je het jezelf nóg eenvoudiger maken door te kiezen voor de Retrofit ledlamp.

  Deze lamp is unicolor en past daardoor achter elke kleur seinlens. Bij plaatsing is het instellen van de regelbare weerstand overbodig. Dit maakt de uitwisseling van de lampen een fluitje van een cent.

 • 2018-01-11

  Handen ineen voor de Oostenrijkse spoorwegen

  Voor een spoorwegexploitant is beschikbaarheid van het netwerk prioriteit nummer één. Ook voor de ÖBB, de Oostenrijkse nationale spoorwegmaatschappij, zijn tijdige onderhoudsbeurten daarom noodzakelijk. Eind vorig jaar hebben wij de handen ineen geslagen met voestalpine Weichenwerk Wörth GmbH (WWG) om Oostenrijkse ES-lassen voor de ÖBB te repareren.

 • 2018-01-08

  Rail Service Centrum bereidt zich voor op komend jaar

  Ons Rail Service Centrum is de eerste twee weken van het jaar gesloten. Alle machines worden nauwkeurig geïnspecteerd en er wordt groot onderhoud verricht. Productie van spoorstaven op uw aanvraag loopt daardoor de rest van het jaar als een zonnetje.

 • 2018-01-04

  Railinfrastructuur maximaal beschikbaar met Railstockvoorraad

  Het spoornet is opgebouwd uit een grote variëteit van producten, die soms al jaren geleden ingebouwd zijn. Moeilijk verkrijgbare producten of die op kritische plaatsen, houden we beschikbaar met de Railstockvoorraad. 

 • 2018-01-01

  Nieuwe rol voor opdrachtnemers en opdrachtgevers in spoorbranche 2.0

  Om het spoorsysteem de komende decennia te kunnen doorontwikkelen om aan de toenemende vraag naar mobiliteit te kunnen voldoen, dienen zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers een nieuwe rol te krijgen.