slider slider
 •  

  Welkom bij voestalpine Railpro

  voestalpine Railpro ondersteunt beheerders en aannemers bij de aanleg en onderhoud van de railinfrastructuur. Meewerken aan een beschikbaar en veilig spoornetwerk prikkelt de creativiteit en zet aan tot de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Oplossingen die alle te maken hebben met een unieke combinatie van spoorbouwmaterialen en logistieke concepten. Het draait immers niet alleen om de juiste componenten maar vooral ook om de tijdige beschikbaarheid hiervan op de juiste plek. Railpro nodigt u uit voor een kijkje achter haar spoorbomen.

 •  

  Spoorwegmaterialen.nl

  sliderImage

  Via spoorwegmaterialen.nl biedt voestalpine Railpro u herbruikbare spoorwegmaterialen aan die toepasbaar zijn in de Nederlandse railinfrastructuur.

 •  

  Minder treinstoringen door nieuwe Elektrische Scheidingslas

  Op een heel groot deel van het Nederlandse spoornet spelen de elektrische scheidingslassen in de spoorstaven een belangrijke rol in het treinbeveiligingssysteem. Door een elektrische scheidingslas (ES-las) worden spoorsecties elektrisch van elkaar gescheiden waardoor de aanwezigheid van een trein in die sectie door het beveiligingssysteem wordt gesignaleerd.
T: +31 (0)35 - 688 96 00