slider slider
 •  

  Welkom bij voestalpine Railpro

  voestalpine Railpro ondersteunt beheerders en aannemers bij de aanleg en onderhoud van de railinfrastructuur. Meewerken aan een beschikbaar en veilig spoornetwerk prikkelt de creativiteit en zet aan tot de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Oplossingen die alle te maken hebben met een unieke combinatie van spoorbouwmaterialen en logistieke concepten. Het draait immers niet alleen om de juiste componenten maar vooral ook om de tijdige beschikbaarheid hiervan op de juiste plek. Railpro nodigt u uit voor een kijkje achter haar spoorbomen.

 •  

  Spoorwegmaterialen.nl

  sliderImage

  Via spoorwegmaterialen.nl biedt voestalpine Railpro u herbruikbare spoorwegmaterialen aan die toepasbaar zijn in de Nederlandse railinfrastructuur.

 •  

  Installatie speciale spoorstaaffrees

  Dit jaar wordt een speciale spoorstaaffrees geïnstalleerd om de ontkoolde bovenlaag van spoorstaven te verwijderen. Het Rail Service Centrum in Hilversum, dat hiervoor wordt uitgebreid, neemt de machine op 1 januari 2017 in gebruik. Vanaf 1 juli 2016 staat ProRail niet meer toe om spoorstaven onbehandeld in de spoorbaan te plaatsen.   

T: +31 (0)35 - 688 96 00