slider slider
 •  

  Welkom bij voestalpine Railpro

  voestalpine Railpro ondersteunt beheerders en aannemers bij de aanleg en onderhoud van de railinfrastructuur. Meewerken aan een beschikbaar en veilig spoornetwerk prikkelt de creativiteit en zet aan tot de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Oplossingen die alle te maken hebben met een unieke combinatie van spoorbouwmaterialen en logistieke concepten. Het draait immers niet alleen om de juiste componenten maar vooral ook om de tijdige beschikbaarheid hiervan op de juiste plek. Railpro nodigt u uit voor een kijkje achter haar spoorbomen.

 •  

  Spoorwegmaterialen.nl

  sliderImage

  Via spoorwegmaterialen.nl biedt voestalpine Railpro u herbruikbare spoorwegmaterialen aan die toepasbaar zijn in de Nederlandse railinfrastructuur.

 •  

  Eerste ervaringen met stofarme werktrein positief

  ProRail en voestalpine Railpro hebben samen met branchepartijen een nieuwe werktrein ontwikkeld die het storten van ballast makkelijker en veel minder stoffig maakt. De Stofarmlostrein (SALT) is bij de recente spoorvernieuwing tussen Almelo en Mariënberg voor het eerst ingezet. Met behulp van de SALT bracht Strukton Rail 56.000 ton nieuwe ballast gezond, veiliger en efficiënt in het werk.

   

T: +31 (0)35 - 688 96 00