Succesvol optreden op LogiMAT Stuttgart 2017 2 minuten leestijd
Innovatie

Succesvol optreden op LogiMAT Stuttgart 2017

Viktoria Steininger
Redaktionell verantwortlich für die Themen am Blog, recherchiert und schreibt Viktoria Steininger auch selbst und gibt mit Geschichten Einblicke in den voestalpine-Konzern.

Toen LogiMAT Stuttgart van 14 tot 16 maart 2017 zijn deuren opende, was dat al voor de vijftiende keer. Ook nu was voestalpine Krems Finaltechnik GmbH van de partij, om er o.a. zijn nieuwste product cubiqo® voor te stellen. voestalpine-bedrijf Nedcon stelt magazijnoplossingen voor.

Onder het motto “Vormgeven aan verandering: digitaal – networking – innovatief” lokte de internationale vakbeurs voor distributie, materiaal- en informatiestromen meer dan 50.000 logistiek experten naar de beurshal in Stuttgart. Internationale exposanten uit 36 landen zetten er op zo’n 100.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte – een nieuw record – hun beste beentje voor.

Ook stamgast voestalpine Krems Finaltechnik ontving er zijn klanten, partners en andere geïnteresseerden op zijn 80 m2 grote stand. De unieke coulisse die LogiMAT hen bood, bleek voor de voestalpine-vaklui eens te meer het ideale kader om hun innovaties onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Wereldnieuwigheid cubiqo® in de focus

LogiMAT 2017Dit jaar stond cubiqo® in het centrum van de aandacht, het eerste modulaire opslagsysteem voor banden en wielen ter wereld. Niet enkel deze rekken wekten de belangstelling, maar ook de modellen uit plexiglas waarmee tal van magazijnvarianten kunnen worden samengesteld volgens het blokkendoosprincipe. Zo werden de voordelen van cubiqo® waarheidsgetrouw maar op creatieve wijze uit de doeken gedaan.

Digitale beursstand als succesfactor

LogiMATDe voestalpine Krems Finaltechnik-stand fungeerde als perfect aanknopingspunt om van gedachten te wisselen over magazijntechniek en -oplossingen en om lopende maar ook nieuwe projecten te bespreken. Ook het feit dat de stand niet enkel werd bezocht om informatie op te halen maar ook klanten en partners met concrete vragen over de vloer kreeg, werd als positief ervaren. De strategie van een op de dialoog gerichte beursaanwezigheid bleek opnieuw een schot in de roos. De bezoekers werden ontvangen en geadviseerd door collega’s uit verkoop en projectmanagement, en door afdelingshoofden en andere leden van het management.

LogiMAT Stuttgart heeft zich ontwikkeld tot de belangrijkste Europese intralogistiekbeurs en werkt volgens het ideale formaat voor de branche. Daardoor is ze ook bij voestalpine Krems Finaltechnik een niet te missen jaarlijkse afspraak.

voestalpine-bedrijf Nedcon stelt magazijnoplossingen voor

Nedcon LogiMAT 2017Ook magazijninrichter Nedcon, een voestalpine-bedrijf met hoofdzetel in het Nederlandse Doetinchem, neemt al sinds 2013 deel aan deze beurs. Dit jaar stond zijn stand in het thema “Doordachte oplossingen voor elk magazijn”. Nedcon verklaarde zijn bezoekers de verschillende magazijnoplossingen en de voordelen ervan. Nedcon richt zich met zijn rekkensystemen hoofdzakelijk op eindklanten in de detailhandel, in de modebranche, in e-commerce, in third-party-logistiek en in de markt van reserveonderdelen en componenten.

Nedcon

Viktoria Steininger

Soortgelijke
artikels

Meer berichten van voestalpine over dit onderwerp.